(1)

Love, Sam

e-book


Sannan elÀmÀ muuttui, kun hÀn lÀhti lukioikÀisenÀ vaihto-oppilaaksi Michiganiin, Yhdysvaltoihin, ja pÀÀtyi asumaan luokkatoverinsa Samin meksikolaisamerikkalaiseen perheeseen. Vaikka Sanna palasi Suomeen, nuoret jatkoivat tiivistÀ yhteydenpitoa. Nyt Sanna opiskelee Sibelius-Akatemiassa ja on ahkeroinut itselleen stipendivuoden amerikkalaiseen yliopistoon. Myös Sam tekee muutoksia opintoihinsa saadakseen olla lÀhempÀnÀ Sannaa. Mutta mikÀ on suhteen tulevaisuus erilaisten taustaerojen ja vÀlimatkojen viidakossa? Onko Sanna valmis jÀttÀmÀÀn Suomen pysyvÀsti taakseen?

Love, Sam on kolmas osa Sannan ja Samin suhteesta kertovassa kirjasarjassa, jonka tapahtumat sijoittuvat 1970- ja 1980-luvun vaihteeseen. Edelliset osat ovat Jenkkivuosi sekÀ Dear Sanna.

Yksi vuosi ulkomailla voi vastata montaa kotimaassa. TÀmÀn saa tuntea Sanna-niminen lukiolaistyttö, kun hÀn lÀhtee Yhdysvaltoihin vaihto-oppilaaksi. Varsinkin, kun tunteilla voi olla valtaa muuttaa koko loppuelÀmÀ...

Anu Jaantila (s. 1957) on julkaissut erityisesti nuortenkirjoja. HÀn on koulutukseltaan musiikin maisteri ja ammatiltaan toimittaja, kirjailija ja tv-ohjaaja. Jaantilan teos Jenkkivuosi sai Pirkanmaan PlÀttÀ -palkinnon vuonna 1980.