(3)

Lucy-Kissan Hurmaava Sushihetki

e-book


Suloinen Lucy-Kissa on innokas kertomaan tarinoita omasta elÀmÀstÀÀn. Kuudennessa kirjassaan hÀn kertoo mieliruoistaan. Lucy haluaa syödÀ samanlaisia ruokia kuin ihmisÀitinsÀ ja -isÀnsÀ. HÀn tietÀÀ, ettÀ pihvi on parasta, ja ymmÀrtÀÀ myös, ettÀ kala on erityisen terveellistÀ. Kun Àiti tai isÀ tulee ruokakaupasta kotiin, Lucy kiiruhtaa tarkistamaan aina, mitÀ kassista löytyy. Onko siellÀ herkkuja kehrÀÀvÀlle herkkusuulle?

Koska Lucy rakastaa kalaa, hÀn haluaa myös osallistua kalastusretkille. Se on oikein jÀnnittÀvÀÀ. Koskaan ei tiedÀ, millaista saalista tÀnÀÀn saa.

Lucy on nÀhnyt videoita elÀmÀstÀ Japanissa ja joskus hÀn unelmoi Japanista. Koska hÀn rakastaa raakaa kalaa, hÀn haluaa herkutella sashimilla ja sushilla kuten aidot japanilaiset. Tuoretta, tonnikalaa Lucy ei voi vastustaa. Se on taivaallista herkkua, jota voisi syödÀ vaikka joka pÀivÀ. TÀysin japanilaiseksi Lucy ei kuitenkaan halua muuttua, koska hÀn ei pidÀ wasabista, soijakastikkeesta eikÀ vihreÀstÀ teestÀ. KyllÀ kerma ja jÀÀtelö ovat muuta toista.

Syönnin jÀlkeen Lucy haluaa auttaa tiskauksessa ja tarkistaa astianpesukoneen huolella. Lucy on siis kelpo kissatyttö, joka tahtoisi olla sinunkin kaverisi.