(382)

Lukupiiri maailman laidalla

audioboek en e-book


”Pirskahtelee tĂ€ydellistĂ€ lukemisen ja kerronnan iloa.”

– Amelia

Tervetuloa ahmimaan hyvÀn olon buffeeta! Inhimillinen lÀmpö, hyvÀ seura ja kirjat keventÀvÀt jopa synkimpiÀ perhesalaisuuksia. Ihanaa luettavaa Kirjakauppa Thamesin varrella -kirjan tekijÀltÀ!

Patrician sisko katosi mystisesti yli kolme vuosikymmentÀ sitten. Saatuaan nimettömÀn kirjeen, joka sisÀltÀÀ vihjeen Madeleinesta, Patricia lÀhtee SkÄneen löytÀÀkseen viimein siskonsa. Patricia tutustuu kylÀn lukupiirilÀisiin, jotka kirjojen, juorujen ja rakkaushuoliensa lomassa kiinnostuvat kerimÀÀn auki Madeleinen mysteeriÀ. Mutta kyselyt herÀttÀvÀt myös outoa torjuntaa. MitÀ synkkÀÀ salaisuutta kylÀlÀiset varjelevat?

Lukupiiri maailman laidalla on viehÀttÀvÀ ja toivontÀyteinen tarina rakkauden ja ystÀvyyden parantavasta voimasta ja uudesta alusta.

Frida SkybÀck (s. 1980) toimi historian- ja kieltenopettajana ennen menestyksen suomaa mahdollisuutta ryhtyÀ kokopÀivÀiseksi kirjailijaksi. SkybÀck on julkaissut historiallisia romaaneja ennen huikeaan suosioon nousseen Kirjakauppa Thamesin varrella ilmestymistÀ. Se kipusi Ruotsin bestsellerlistan kÀrkeen ja sitÀ on myyty yli 120 000 kappaletta. Myös Lukupiiri maailman laidalla on kerÀnnyt ylistystÀ niin lukijoilta kuin kriitikoilta. SkybÀck asuu SkÄnessa miehensÀ ja kahden tyttÀrensÀ kanssa.


Verteller: Sanna Majuri
Duurtijd: