(4)

Luonnollisia ajatuksia

audioboek


Ihminen on osa luontoa, ja luonto on ihmisen koti. Olemme erottamaton osa lÀhes lukemattomien lajien verkostoa, jonka toiminnasta riippuvat elÀmÀn edellytykset. TÀstÀ lÀhtökohdasta Ilkka Herlin ja Saara Kankaanrinta ovat omistautuneet ItÀmeren suojelulle, ilmastonmuutoksen torjumiselle sekÀ luonnon monimuotoisuuden pelastamiselle. He tekevÀt konkreettista työtÀ ekologisesti kestÀvÀn maa- ja metsÀtalouden parissa, vesistöjen elonkirjon suojelun sekÀ energiantuotannon kehitystyössÀ.

Molemmat ovat jo pidempÀÀn julkaisseet eri foorumeilla kolumneja, joiden laajaa antia sekĂ€ sitĂ€ tĂ€ydentĂ€viĂ€ uusia tekstejĂ€ on koottu kirjaan Luonnollisia ajatuksia. Ă„Ă€rimmĂ€isen ajankohtainen teos nĂ€yttÀÀ, miten ekologisen ajattelun on oltava rohkeaa, ymmĂ€rrettĂ€vĂ€ kokonaisuudet sekĂ€

tarvittaessa korjattava itseÀÀn alati karttuvan tutkimustiedon muokatessa yhteisen tulevaisuutemme nÀkymiÀ.

FT ILKKA HERLIN (s.1959) on mm. Cargotecin, Tampereen yliopiston, Soilfoodin ja Q Powerin hallituksen puheenjohtaja.

SAARA KANKAANRINTA (s.1978) on BSAG -sÀÀtiön ja

Carbon Action -alustan puheenjohtaja, LUKE:n johtokunnan varapuheenjohtaja sekÀ hallituksen jÀsen useissa ekologisissa kasvuyrityksissÀ.

Herlin ja Kankaanrinta ovat ympÀristövaikuttajia ja yhdessÀ perustajia Baltic Sea Action Group (BSAG)-sÀÀtiössÀ, Soilfood Oy:ssÀ ja Q Power Oy:ssÀ. He omistavat tutkimustila Qvidjan Paraisilla sekÀ Gullkronan sataman saaristossa.