(133)

Maailman viimeiset tyypit

audioboek en e-book


Neropatti kohtaa Walking Deadin!.

Railakas, uuden sarjan aloittava runsaasti kuvitettu romaani tÀynnÀ nerokkaita vekottimia, zombeja ja jÀttimÀisiÀ hirviöitÀ.

SiitÀ asti kun hirviökatastrofi tuhosi maailman sellaisena kuin me sen tunnemme, 13-vuotias Jack on asunut puumajassaan suojanaan katapultteja ja vallihauta, seuranaan videopelit ja ravintonaan loputon varasto Oreo-keksejÀ ja Mountain Dew'ta. Kun taistelu zombeja, siipirÀhkiÀ ja köynnösryönejÀ vastaan kÀy yksinÀiseksi, Jack yhdistÀÀ voimansa nörtti-Quintin ja ÀÀliö-Dirkin kanssa. Jack on pÀÀttÀnyt pelastaa ihastuksensa Junen ja maailman - ja olla olematta enÀÀ koskaan mikÀÀn keskivertokaveri! Pystyykö hÀn siihen? Last Kids on Earth -kirjasarja on ollut huima menestys, ja niitÀ on myyty maailmanlaajuisesti jo yli miljoona kappaletta. Kirjoihin perustuva Netflix-sarja lanseerataan syksyllÀ 2019.

Max Brailler on yhdysvaltalainen kirjailija ja Douglas Holgate australialainen kuvittaja. YhdessÀ he ovat luoneet yllÀttÀvÀn karmivan hilpeÀn maailmanlopun maailman, josta on tekeillÀ myös animaatiosarja Netflixiin.


Verteller: Toni Kamula
Duurtijd: