(57)

Mad Success - Seikkailijan self help 5 AHNEUS: 99 askelta menestykseen

audioboek


KÀsikirja riittÀvÀÀn menestykseen ja erittÀin hyvÀÀn elÀmÀÀn. Mad Success on ainoa self help -opas, minkÀ koskaan tarvitset.

Miten ahne seikkailija voisi oppia pitÀmÀÀn tahmaiset nÀppinsÀ erossa kaikesta turhasta? Nyt harjoitellaan sitÀ, miten tyydytÀÀn vÀhempÀÀn ja opetellaan ahnehtimaan elÀmyksiÀ ja viisautta. Pannaan hanttiin, hypÀtÀÀn oravanpyörÀstÀ ja tehdÀÀn sielua innostavia asioita rahan jahtaamisen sijaan.

Tunna ja Riku ovat oppineet telluksen takamaita kolutessaan, ettÀ kaikki esteet elÀmÀssÀ juontuvat seitsemÀÀn heikkouteen, joita myös kuolemansynneiksi kutsutaan. Kateus, laiskuus, ylpeys, kohtuuttomuus, viha, ahneus ja himo - ne asuvat meissÀ kaikissa.

Synnit eivÀt kuitenkaan ole ainoastaan pahasta. Massinhimo voi esimerkiksi luoda motivaatiota - ihmispolo saattaa saada ahneudestaan voimaa puurtaa paskimpiakin duuneja. Silloinkin tosin kannattaa ajatella likaisen rahan sijasta niitÀ upeita reissuja, jotka rahalla voi hankkia.

Riku, Tunna ja iso joukko asiantuntijoita esittÀvÀt askeleet parempaan elÀmÀÀn, siihen miten synnit vÀistetÀÀn ja miten niiden parhaat puolet saadaan esiin. TÀydelliseksi ei silti tarvitse tulla, parempaan pyrkiminen riittÀÀ. Olet hyvÀ noinkin, mutta Mad Succesin kuunneltuasi tiedÀt, miten sinusta tulee vielÀ vÀhÀn parempi.