(56)

Meditaation kultainen kirja

audioboek


Meditaatio on kultaakin arvokkaampaa, sillÀ se lahjoittaa meille mielenrauhaa, iloa ja lisÀÀ kykyÀmme rakastaa. Meditaatio kasvattaa luovuuttamme ja parantaa terveyttÀmme. Se vÀhentÀÀ stressiÀmme ja kohentaa ihmissuhteitamme. Ja lopulta meditaatio lahjoittaa meille ihmiselÀmÀn korkeimman pÀÀmÀÀrÀn - valaistumisen, pÀÀttymÀttömÀn autuuden.

Vaikka meditaation korkein pÀÀmÀÀrÀ tuntuisi kovin kaukaiselta, meditaatio tekee silti arjestamme paremman. Sen tÀhden meditaatio on yksi parhaimmista lahjoista, joita voimme itsellemme antaa.

TÀssÀ on sinulla kÀytÀnnöllinen opas, joka kertoo meditaatiosta tieteellisten tutkimusten ja pyhien kirjoitusten valossa. Opit harjoittamaan meditaatiota askel kerrallaan. Kirjaan sisÀltyy kymmenkunta erilaista meditaatiotekniikkaa, luontomeditaatiosta mindfulnessiin ja mantrameditaatiosta visualisointiharjoituksiin. Tervetuloa meditaation kultaisen lÀhteen ÀÀrelle!

Taavi Kassila on kirjoittanut 20 kirjaa joogasta ja henkisyydestÀ. HÀn aloitti meditaation harjoittamisen lÀhes viisikymmentÀ vuotta sitten, 18-vuoden iÀssÀ intialaisen joogin opastuksella. HÀn on tutustunut omakohtaisesti meditaation eri muotoihin ja harjoittaa meditaatiota pÀivittÀin sekÀ yksin ettÀ yhdessÀ toisten kanssa - sekÀ Suomessa ettÀ Intiassa. HÀn opettaa myös meditaatiota ja hÀnen nauhoittamansa meditaatio-ohjaus on saatavissa nauhoitteena.


Verteller: Taavi Kassila
Duurtijd: