(164)

Mikael Gabriel Alasti - UUSI LUKU

audioboek


Mikael Gabrielin elÀmÀkerran laajennettu laitos kertoo huippusuositun ja ristiriitaisen artistin koko tarinan: vaikean nuoruuden, tien kuulijoiden sydÀmiin ja oman elÀmÀn merkityksen etsimisen.

”Joskus elĂ€mĂ€ssĂ€ on aloitettava uusi luku. TÀÀ on mun kolmas.”

Mikael Gabrielilla oli rosoinen lapsuus, ja lopulta 14-vuotiaana hÀnet passitettiin kasvatuskotiin Hyrynsalmelle. SiellÀ hÀn löysi itseilmaisun ja tunteiden kÀsittelyn kanavaksi rapmusiikin. Alkoi matka kohti supertÀhteyttÀ.

Hittibiisien, Vain elÀmÀÀ -ohjelman, areenakiertueen ja elokuvaroolien jÀlkeen Mikael Gabrielia eteenpÀin ajanut sisÀinen roihu kuitenkin hiipui ja vÀsymys sysÀsi tÀhtiartistin tauolle. ElÀmÀkerran uusi luku kertoo, kuinka Mikael irtautui tauon aikana artistiuden kahleista. Menestyksen pauhu oli peittÀnyt alleen hÀnen sisÀisen ÀÀnensÀ. Oli ryhdyttÀvÀ kuuntelemaan todellista itseÀÀn.

Anton Vanha-Majamaa (s. 1988) on toimittaja ja tietokirjailija. HĂ€n oli toisena kirjoittajana Antti Tuiskun elĂ€mĂ€kerrassa Antti Tapani. Vanha–Majamaa on kirjoittanut lehtijuttuja muun muassa Helsingin Sanomiin, Imageen, Rumbaan ja Ylioppilaslehteen. Mikael Gabriel – Alasti on hĂ€nen kolmas kirjansa.

Laura Friman (s. 1980) on toimittaja, tietokirjailija, radiojuontaja ja televisiopersoona. HÀn on kirjoittanut useita kirjoja, kolumneja muun muassa Helsingin Sanomiin ja Imageen ja juttuja lukuisiin aikakauslehtiin. Frimanin kirjoittama JVG - Etenee oli yksi vuoden 2016 myydyimmistÀ tietokirjoista.


Verteller: Markus Niemi
Duurtijd: