(11)

Mimmi och kalla handen

audioboek en e-book


Mimmi skriver dagbok. Han skriver nÀr hon Àr med om nÄgot viktigt, nÄgot orÀttvist eller nÄgot hemligt ...

I "Mimmi och kalla handen" börjar Mimmis bÀsta vÀn Anders i Mimmis klass. Han har hunnit bli lÄng som en purjolök. Tillsammans har de upplevt lite av allt. Bland annat en gÄng nÀr de upptÀckte ett troll i ett av skÄpen pÄ skolan.

Den hÀr gÄngen har Anders kommit pÄ att de ska utforska den gamla fÀstningen i staden. Det Àr lite lÀskigt, men Mimmi och Anders vÄgar ÀndÄ gÄ dit. Mimmi behöver nÄgot att skriva i sin dagbok, och vad kan vara bÀttre att skriva om Àn en mystisk ruin, dÀr det kanske spökar?

Viveca LÀrn, tidigare Viveca Sundvall (född 1944), Àr författare och journalist. Hon debuterade 1975 och har sedan dess publicerat mer Àn 40 barnböcker samt mÄnga romaner. Hennes berÀttelser om mÀnniskorna pÄ Saltön ligger till grund för TV-serien med samma namn.

Viveca LÀrn har fÄtt ett antal utmÀrkelser för sitt författarskap, bland annat det prestigefyllda Astrid Lindgren-priset, och hennes böcker har översatts till ett tiotal sprÄk.

Viveca LÀrn, tidigare Viveca Sundvall (född 1944), Àr författare och journalist. Hon debuterade 1975 och har sedan dess publicerat mer Àn 40 barnböcker. Hon har Àven skrivit en del romaner för vuxna, som bland annat legat till grund för TV-serien Saltön. Som författare har LÀrn fÄtt ett antal utmÀrkelser, bland annat det prestigefyllda Astrid Lindgren-priset. Hennes böcker finns ocksÄ översatta pÄ flera sprÄk.


Verteller: Ida Olsson
Duurtijd: