(21)

Min dagbok

audioboek en e-book


Kerstin Àr 29 Är och tar juristexamen med högsta betyg. Hon har just tilltrÀtt en tingsnotarietjÀnst och har höga ambitioner för framtiden. Nyförlovade har hon och fÀstmannen flyttat in i en rymlig lÀgenhet i centrala Göteborg.

PÄ kvÀllen den 11 juni 2006, nÀr de ser pÄ första matchen i fotbolls-VM, fÄr Kerstin ett epilepsianfall som inte gÄr över. Efter 72 dygns nedsövning pÄ intensiven vÀcks hon igen, men till en helt ny verklighet nÀstan utan minne. Ingen har tidigare överlevt en sÄ lÄng nedsövning pÄ avdelningen.

NĂ€r allting gĂ„r sönder för en aktiv mĂ€nniska kan skrivandet vara en rĂ€ddning frĂ„n galenskap. Den hĂ€r boken Ă€r Kerstins unika skildring i realtid av kampen att bygga upp sitt liv pĂ„ nytt. Ett liv med dĂ„ligt minne och svĂ„righeter att gĂ„, stĂ€ndigt avbrutet av paranoida uppvarvningspsykoser, panikĂ„ngestattacker och epilepsianfall – En hyllning till livet faktiskt.

Boken vÀnder sig till alla som arbetar inom vÄrden, alla unga ambitiösa kvinnor och egentligen till alla levande mÀnniskor.

kerstinsbok.blogspot.se

Ljudboksproduktion: MediabyrÄn daglig verksamhet 2022.