(0)

Min vej til et sundt liv

e-book


Anne Dorthe Tanderup fortĂŠller med velkendt kampgejst, smittende overbevisning og helt almindelig bondefornuft om de tanker og erfaringer der har bragt hende og hendes familie hen til det liv, de lever i dag.

Vi fĂžlger Anne Dorthe Tanderup og Bjarne Riis gennem de fĂžrste stille Ă„r pĂ„ en tilbagetrukket bjergskrĂ„ning i Toscana, hvor Anne Dorthe, nyforelsket og rundtosset, kĂŠmper for at finde et nyt stĂ„sted i livet. Med hjĂŠlp fra massĂžren Ole KĂ„re FĂžli begynder hun langsomt at indse, at det eneste, hun ikke har kigget pĂ„ i sin kamp for at komme tilbage til hĂ„ndboldbanen har vĂŠret kosten, og at det mĂ„ske har vĂŠret en fatal fejl. Anne Dorthe og Bjarne gĂ„r sammen pĂ„ en brutal faste, som varer flere uger og efterlader begge udmattede, men med en ny indsigt. Kroppen reagerer pĂ„ alt. BĂ„de det, du spiser, og det du ikke spiser. For fĂžrste gang i mange Ă„r oplever Anne Dorthe Tanderup fĂžlelsen af IKKE at vĂŠre trĂŠt. Hendes krop bliver lettere efter den enorme afgiftning, smagslĂžgene bliver skĂŠrpede, leddene glider og musklerne fĂžles som smĂžr i massĂžrens hĂŠnder. Det er en udrensning, som fĂ„r enorm betydning for Tanderup og hendes familie – og pĂ„ sigt ogsĂ„ for rytterne pĂ„ Team Saxo Bank/Sungard, som Bjarne Riis er direktĂžr for i dag.

Derfor skriver hun denne bog Min vej til et sundt liv, med opskrifter, tips og vejledning, i hÄb om, at hendes erfaringer kan vÊre til gavn for andre, der gerne vil Þge trivslen og den fysiske prÊstationsevne blandt familiens medlemmer.

Om forfatteren:

Anne Dorthe Tanderup (f. 24. april 1972) er uddannet kostvejleder pÄ kostakademiet i Hover. Hun er tidligere professionel hÄndboldspiller, som har spillet for Brabrand, Hypobank og Viborg HK.