(102)

Minun tarin@ni

audioboek en e-book


ElÀmÀnmakuinen romaani pysÀhtymisen tarpeesta ja uuden suunnan löytÀmisestÀ

ErÀÀn poikkeuksellisen kostean illan jÀlkeen tunnettu influensseri My herÀÀ kaikkien aikojen krapulaan muistamatta mitÀÀn loppuillan tapahtumista. HÀnen vanhempansa, siskonsa ja paras ystÀvÀnsÀ Lukas istuvat keittiössÀ odottamassa hÀntÀ. HeidÀn syyttelevistÀ ja haudanvakavista ilmeistÀÀn My ymmÀrtÀÀ pian, ettÀ tÀllÀ kertaa hÀn ei selviÀisi pelkÀstÀÀn tavanomaisella saarnalla villeistÀ ja vastuuttomista elÀmÀntavoistaan. KÀy ilmi, ettÀ edellisillan tapahtumat ovat olleet Myn perheelle viimeinen pisara ja ellei My suostuisi matkustamaan Italiaan katkaisuhoitoon, hÀnen perheensÀ katoaisi Myn elÀmÀstÀ.

My matkustaa Toscanaan rauhallisin mielin vakuuttuneena siitÀ, ettÀ selviÀisi helposti kaksi viikkoa jossain mukavassa kuntoutuksessa ja ettÀ tekisi jopa hyvÀÀ hieman rentoutua. Mutta kun My saapuu ÀitinsÀ ystÀvÀn luokse, joka nÀyttÀÀ pyörittÀvÀn jonkinlaista haisevaa ja kovaÀÀnistÀ kenneliÀ, My tulee tuskallisen tietoiseksi siitÀ, ettÀ katkaisu ei tulisi olemaan ruusuilla tanssimista.

Mutta se mikÀ alkuun vaikutti toivottomalta ja eristÀytyneeltÀ helvetiltÀ maan pÀÀllÀ, osoittautuu vÀhitellen olevan jotain paljon muuta ja ensimmÀistÀ kertaa Myn on suunnattava katse omaan itseensÀ: se minkÀ hÀn kuvitteli vain tyhjÀksi kuoreksi, sisÀltÀÀkin piilotettuja aarteita.


Verteller: Netta Herranen
Duurtijd: