(41)

Monitahokas

audioboek


Lapsi langon kanssa – vitsi, painajainen, arkirealismia vai unelmien tĂ€yttymys? NeljÀÀkymppiĂ€ lĂ€hestyvĂ€lle Katille nykytilanne on tĂ€tĂ€ kaikkea. HĂ€n odottaa vauvaa yhdessĂ€ kaksoissisarensa Sonjan miehen kanssa. AlkuperĂ€isen apilaperheen ylimÀÀrĂ€iset lehdet – Sonja ja Katin ex-puoliso Juha – on haravoitu pois, mutta henkinen kompostointi on vielĂ€ kĂ€ynnissĂ€.

Kati ja Sonjan mies Frans huomaavat, ettÀ vanhemmuuden jakaminen kaveripohjalta ei sittenkÀÀn ole pelkÀstÀÀn rationaalinen ratkaisu, kun tunteet ottavat vallan. Luvassa on kateutta, mustasukkaisuutta, epÀvarmuutta ja ehkÀ vÀhÀn muutakin...

OmaperÀisestÀ perheenperustamisesta kertova Perhekuvioita-sarja on tÀynnÀ rÀvÀkkÀÀ huumoria, mutta myös syvÀllisempiÀ sÀvyjÀ. Raikas tarina vanhemmuudesta, sisaruudesta, ja nykyajan työelÀmÀstÀ tarjoaa vertaistukea ja oivalluksia ruuhkavuosissa rÀmpiville.

Mari Frisk on espoolaistunut toimittaja ja viestinnÀn ammattilainen. "Monitahokas" on hÀnen toinen kirjansa ja itsenÀinen jatko-osa innostuneen vastaanoton saaneelle "Neliöjuurelle".