(8)

Morran, Frasse och Monsterexpeditionen

audioboek en e-book


Äntligen torsdag! DĂ„ hĂ€mtar Morran Frasse. Och hon Ă€r inte som vanliga gamlingar som bara pratar om var de har ont och vad de Ă€r oroliga för. Morran Ă€r Frasses farmor och hon Ă€r aldrig rĂ€dd för nĂ„gonting. Dessutom kan hon allt om trollerier. NĂ€r Frasse berĂ€ttar att han blir kallad blöjbebis och att han inte kan gĂ„ pĂ„ Max översovningskalas för att han inte vĂ„gar sova borta svarar Morran: ”Vet du, man fĂ„r inte lĂ„ta rĂ€dslorna tjuva det roliga ifrĂ„n sig”. Morran och Frasse ger sig av pĂ„ en vetenskaplig expedition, till monsterskogen. Frasse Ă€r vĂ€ldigt rĂ€dd men ocksĂ„ pirrig, tĂ€nk om de kommer kunna fĂ„nga ett riktigt monster?

Första delen i en serie dÀr vi fÄr möta Morran och hennes barnbarn. Med lagom lÀskiga och knasroliga illustrationer av Anna Fiske. Del 2 Morran, Tarsan och Deckarexpeditionen slÀpps Àven den under 2023.

Moni Nilsson Àr en av vÄra mest Àlskade barn- och ungdomsförfattare. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki. Hon Àr flerfaldigt prisbelönad och hennes böcker Àr översatta till över tjugo sprÄk.

Anna Fiske Àr illustratör, bilderboksförfattare, serietecknare och bildkonstnÀr. Hon har fÄtt mÄnga priser och utmÀrkelser för sitt kreativa och nyskapande arbete och har bl.a. varit nominerad till Alma-priset. PÄ den svenska marknaden Àr hon aktuell med: Vara vuxen, uppföljare till: Göra barn, Bak och fram och Börja skolan.


Verteller: Moni Nilsson
Duurtijd: