(0)

Murha luostarissa

audioboek en e-book


SalaperÀinen kuolemantapaus luostarissa herÀttÀÀ jÀlleen kirkkoherra Clementin etsivÀnvaistot.

ViihdyttÀvÀ brittidekkari kirkkoherran ja hÀnen seurakuntansa vÀrikkÀÀstÀ elÀmÀstÀ.

Kirkkoherra Daniel Clement on tullut syvÀsti nöyryytetyksi ja on toipumassa luostarissa, jossa hÀn oli aikoinaan noviisina. Mutta luostarissa olo ei tuo helpotusta eikÀ ratkaisua hÀntÀ vaivaamiin kysymyksiin.

Sitten luostarissa sattuu kuolemantapaus, joka saa Danielin suuntaamaan ajatukset pois itsestÀ.

Pystyykö Daniel ratkaisemaan luostarin synkÀn salaisuuden? TÀllÀ kertaa ilman kotikylÀn komisario Neil Vanloon apua.

SillÀ vÀlin kotiseurakunnassa Champtonissa Danielista on tullut monenlaisten juorujen kohde. HÀnen ÀidillÀÀn Audreylla on taas meneillÀÀn monenlaista sÀÀtöÀ, naisten vaatekaupassa on ongelmia, ja kotona suuressa talossa on yhtÀ hullunmyllyÀ, kun koiranpennut ovat pistÀneet hyrskynmyrskyn.

Murha luostarissa on kolmas itsenÀinen osa kirkkoherra Clementin tutkimuksista kertovasta tunnelmallisesta dekkarisarjasta. Sarjassa on aiemmin ilmestynyt suomeksi Murha ennen iltahartautta ja Murha seurakunnassa.

Richard Coles (s. 1962) on anglikaanipappi ja tuottelias kirjailija. HÀnen vÀrikkÀÀseen menneisyyteensÀ kuuluu menestyksekÀs muusikon ura 1980-luvulla supersuositussa The Communards -yhtyeessÀ. Coles on myös kysytty tv- ja radiopersoona. Coles asuu Englannin NorthamptonshiressÀ, missÀ hÀn toimii Finedonin kylÀn pastorina.