(606)

Murhalesken muistelmat

audioboek en e-book


“JĂ€in leskeksi joulukuussa 2006 neljĂ€n lapsen kanssa ja jouduin samalla mukaan omituiseen murhamysteeriin. Aloin jo ensimmĂ€isenĂ€ kesĂ€nĂ€ kirjoittaa kirjaa siitĂ€, miltĂ€ tuntuu rakentaa uutta elĂ€mÀÀ murhatutkimuksen varjossa ja oletin, ettĂ€ poliisi saisi tekijĂ€n kiinni ennen kuin kirjani pÀÀsisi loppuratkaisuun.

Toisin kÀvi. Jouduin keskelle oikeussalidraamaa, jonka kohteena olinkin minÀ itse ja joka lopulta johti kaikkien aikojen oikeusteurastukseen. Nyt neljÀn pitkÀn ja raskaan oikeudenkÀynnin jÀlkeen minut on todettu syyttömÀksi mieheni murhaan, mutta siinÀ sivussa on rikottu koko elÀmÀni.

Mieheni murhaa on kĂ€sitelty mediassa laajasti ja minut on siellĂ€ syylliseksi julistettu jo ennen oikeudenkĂ€yntiĂ€. MinĂ€ olen elĂ€nyt ja hengittĂ€nyt siinĂ€ viranomaisten ja median kutomassa verkossa, joka on mennyt aina vain pahempaan solmuun aina kun sitĂ€ on yritetty avata. MitĂ€ tapahtui? Nyt on aika paljastaa tarinan roistot ja sankarit, tuoda esiin likainen peli kulissien takana ja tehdĂ€ samalla paluu takaisin alkujuurille joulukuuhun 2006: kuka murhasi mieheni Jukka S. Lahden?”


Verteller: Anneli Auer
Duurtijd: