(383)

Muukalainen

audioboek en e-book


Unohtumaton MatkantekijÀ-sarja alkaa!

Toinen maailmansota on juuri ohi, kun Claire ja Frank Randall lÀhtevÀt lomalle Frankin esi-isien synnyinseudulle Skotlannin ylÀmaalle.

SillÀ aikaa kun Frank tutkii vanhoja papereita, Claire vaeltelee nummilla ja kerÀilee lÀÀkekasveja. Pahaa aavistamatta Claire astuu muinaisen kivikehÀn halkeamaan. YhtÀkkiÀ hÀn löytÀÀ itsensÀ keskeltÀ 1700-lukua ja klaanisotien riepomaa Skotlantia.

Clairen on pakko hyvÀksyÀ uskomaton tosiasia: hÀn on siirtynyt ajasta toiseen ja hÀnestÀ on tullut muukalainen, sassenach. Pian hÀn tutustuu punatakkikapteeni Jonathan Randalliin ja moneen muuhun Frankin tarinoista tuttuun aikalaiseen. Frankin esi-isÀt eivÀt Clairea kuitenkaan viehÀtÀ - sen sijaan salskea nuori skotti alkaa vetÀÀ Clairea vastustamattomasti puoleensa.

Claire saa pian vakoojan ja noidan leiman otsaansa, siksi oudolta hÀn sairaanhoitajan taitoineen vaikuttaa. MacKenzien klaanin suojissa hÀn kokee pakoretken toisensa perÀÀn. Ja pian Claire saa havaita, ettÀ hÀnellÀ on aviomies yhdellÀ ja rakastettu toisella vuosisadalla.

Diana Gabaldonin maailmanmenestykseksi kohonnut historiallinen romaanisarja tunnetaan myös huippusuositusta Outlander-sarjasta, joka on valloittanut katsojat kaikkialla.


Verteller: Karoliina Kudjoi

Duurtijd: