(22)

Muumien seikkailut 2

audioboek


Muumiperhe ystÀvineen suuntaa kohti huimia seikkailuja!

Muumipeikko on innokas oppimaan uusia asioita ystÀvyydestÀ, jakamisesta ja rohkeudesta. KevÀÀn ensimmÀisenÀ lÀmpimÀnÀ pÀivÀnÀ Muumipeikko hukkaa arvokkaan kaukoputken. HÀnen on saatava se takaisin ennen kuin on liian myöhÀistÀ! Toisessa seikkailussa Muumipeikko, Niiskuneiti, Nuuskamuikkunen ja Nipsu lÀhtevÀt yhdessÀ etsimÀÀn YksinÀisten Saarelta simpukoita, joista voi kuulla meren laulun. Kokoelman kolmannessa tarinassa Muumipeikko löytÀÀ upean aarteen: keskiyön kuun vÀrisen helmen.

Tule mukaan Muumilaaksoon ja koe jÀnnittÀviÀ ja opettavaisia seikkailuja sen asukkaiden seurassa!

Muumit

Tule mukaan rauhallisen ja ajattoman Muumilaakson elÀmÀÀn, jossa Muumipeikko, Muumipappa ja Muumimamma kokevat lukemattomia upeita seikkailuja yhdessÀ ystÀviensÀ Niiskuneidin, Niiskun, Pikku Myyn, Nuuskamuikkusen, rouva Vilijonkan ja muiden kanssa. Mihin kiehtovaan paikkaan matka mahtaakaan seuraavaksi johtaa, ja millaisia satumaisia olentoja Muumipeikko ystÀvineen kohtaa matkalla?

Tove Janssonin taianomaisella Muumimaailmalla on kyky herÀttÀÀ niin lasten kuin aikuistenkin mielikuvitus. Vuonna 1945 luotua MuumiperhettÀ ystÀvineen rakastetaan kaikkialla maailmassa. Muumit seikkailevat yli 35 eri kielellÀ kirjoissa, sarjakuvissa ja televisiosarjoissa. Tove Janssonin ainutlaatuinen, miltei myyttinen fantasiamaailma on voittanut useita kirjallisuuspalkintoja kuten Hans Christian Andersen -palkinnon ja Selma Lagerlöfin palkinnon sekÀ monia muita.


Verteller: Erja Manto
Duurtijd: