(0)

Myter om magten : Om kvinder i topledelse

e-book


Hvorfor er der kun omkring seks procent kvinder i toppen af dansk erhvervsliv, nÄr de udgÞr 65 procent af optaget pÄ de videregÄende uddannelser? Kan kvinderne ikke klare mosten? Er der for koldt pÄ toppen? Eller tjekker de frivilligt ud af karrieren, sÄ snart der kommer bÞrn m.m. pÄ hjemmebanen?

Myter om magten handler om kvinder i dansk topledelse – eller rettere sagt om, hvorfor kvinderne ikke er der, og hvilken betydning det har for samfundet og de danske virksomheder.

Bogen giver dig indblik i den reelle situation pÄ toppen,og forfatterne giver deres ideer til, hvordan politikere, virksomheder og kvinderne selv kan arbejde med at Êndre denne skÊvvridning.

FÄ holdninger til og eksempler pÄ, hvordan vi kan udnytte den danske talentmasse bedre. LÊs ogsÄ de kontroversielle indrÞmmelser fra mandlige topledere og insiderhistorier fra nogle af de kvinder, som bevÊger sig omkring glasloftet.

Borsen.dk gav denne bog 6 stjerner.

"Bogen er gennemarbejdet og har bÄde sine kvantitative og kvalitative facts pÄ plads. Den er nem at lÊse og god at fÄ forstand af, ligesom oversigterne til sidst giver input til, hvordan bÄde kvinderne selv, politikere, virksomheder og medier kan begynde at gÞre noget mere ved talentreduktionens udfordringer."

LĂŠs hele anmeldelsen her