(99)

Naapuriapua - eroottinen novelli

audioboek en e-book


Naisen muutettua uuteen asuntoonsa kaksi viikkoa sitten helleaalto oli viipynyt kuin paksuna tyynynÀ kaupungin yllÀ. Tilanne vain paheni, kun hÀn nÀki vilauksen komeasta alakerran naapuristaan. SiitÀ lÀhtien nainen ei ollut voinut olla haaveilematta miehestÀ. ErÀÀnÀ pÀivÀnÀ hÀn keksi viimein tekosyyn puhutella miestÀ. Nainen pyytÀÀ miehen ylÀkertaan tulikuumalle terassille auttamaan uusien kalusteiden kokoamisessa. Mies auttaa naista mielellÀÀn, koska tavalla tai toisella molemmat tietÀvÀt hyvin, ettÀ nainen haluaa kÀyttÀÀ miestÀ johonkin aivan muuhun.

Novelli on julkaistu yhteistyössÀ ruotsalaisen elokuvatuottajan Erika Lustin kanssa. HÀnen tavoitteenaan on kuvata ihmisen luonnetta ja moninaisuutta kertomuksilla intohimosta, lÀheisyydestÀ, rakkaudesta ja halusta yhdistÀmÀllÀ vahvoja tarinoita ja eroottisia hupailuja.

Nimimerkin Beatrice Nielsen taakse kÀtkeytyy kokenut kirjoittaja ja toimittaja. Naapuriavun lisÀksi hÀn on julkaissut muun muassa eroottisen novellin Brunssia ja sarjaorgasmeja.


Verteller: Maria Laine
Duurtijd: