(30)

Ninnan musta pilvi

audioboek en e-book


Ninna on teinityttö, jonka on vaikea jaksaa perheensĂ€ elĂ€mĂ€ntilannetta. Ninna, Ă€iti ja isĂ€puoli Aimo ovat asuneet jo yli vuoden yksiössĂ€. Äiti ja isĂ€puoli tekevĂ€t niin paljon töitĂ€, ettĂ€ kotona on harvoin lĂ€mmintĂ€ ruokaa tarjolla. NĂ€lkĂ€ on Ninnalle tuttu vieras. Onneksi Ninnalla on paras ystĂ€vĂ€ SĂ€de, jonka kanssa voi tehdĂ€ mitĂ€ vaan. Rikkaan perheen tyttĂ€rellĂ€ SĂ€teellĂ€ on aina rahaa, ja hĂ€n tarjoaa myös Ninnalle. Ninna haluaisi olla vĂ€rikĂ€s ja leiskuva niin kuin SĂ€de – eikĂ€ niin tavallinen kuin on. YhdessĂ€ tytöt seikkailevat helsinkilĂ€isessĂ€ lĂ€hiössĂ€ ja elĂ€vĂ€t vallatonta nuorten elĂ€mÀÀ.

Teinityttö Ninna asuu helsinkilĂ€isessĂ€ lĂ€hiössĂ€. ElĂ€mĂ€ tĂ€yttyy ystĂ€vistĂ€ ja ilosta – ja vĂ€lillĂ€ myös huolista. Normaalien nuorten huolien lisĂ€ksi Ninna murehtii myös Ă€itinsĂ€ rahaongelmia.

Taru MÀkinen on kirjailija Taru VÀyrysen (s. 1944) salanimi. HÀnet tunnetaan muun muassa "Vuorileijonan varjo" -nuortenkirjasarjasta, jonka hÀn on kirjoittanut puolisonsa Tarmo VÀyrysen kanssa. VÀyrynen on opiskellut kirjallisuustiedettÀ ja työskennellyt opettajana.


Verteller: Minna Lund
Duurtijd: