(30)

Noas bok

audioboek en e-book


Noas band har en spelning och de övar mycket. NÀr Vera dyker upp pÄ en repetition blir allt svÄrt för Noa; han kan inte stÄ emot. Vera Àr grÀnslös och fÄr Noa att hÀnga med pÄ sÄdant han egentligen inte gillar. Till slut drar han sig undan henne, och berÀttar för Hakim vad som hÀnt. Tillsammans bestÀmmer de sig för att hjÀlpa Vera.

I den andra boken i serien om Noa och Hakim har pojkarna gÄtt i sjuan ett tag och de börjar kÀnna sig hemma pÄ den nya skolan. Men sÄ utmanas deras vÀnskap av stökiga Vera igen. Men kanske Àr inte Veras liv sÄ lÀtt som de tror?

I serien Bara vara vÀnner har Pernilla Gesén skapat en spÀnnande och inkÀnnande serie om kÀrlek och vÀnskap. Precis som vanligt i Pernillas böcker finns hÀr kÀnslor sÄ att det rÀcker och blir över. Ny vÀnskap och spirande kÀrlek varvas med besvikelse och ilska. Pernilla Gesén har pÄ sina snart tjugo Är som författare skrivit över 50 böcker. Med bland annat sina serier om Alva, Jenna och Kompisböckerna har hon etablerat sig som en av de mest populÀra svenska barnboksförfattarna. Hon gör ofta författarbesök i skolor och pÄ bibliotek, och hennes böcker Àr alltid med pÄ bibliotekens topplistor över de mest utlÄnade.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.