(7)

Nova 3: Suolaa ja pippuria - eroottinen novelli

audioboek en e-book


Novan totuuden ja oikeuden etsintÀ jatkuu. HÀnen vanha pomonsa jalokivikaupasta ottaa yllÀttÀen yhteyttÀ. Onko pomo löytÀnyt uuden johtolangan? SelviÀÀ, ettÀ Hans halusi vain osoittaa Novalle arvostustaan, ja Novan pettymys muuttuu nopeasti himoksi, kun hÀnen vanha haaveensa rakastelusta pomonsa kanssa tulee todeksi. Kun Nova palaa kotiin, hÀnen asuntoonsa on murtauduttu, ja Simon seisoo hÀnen avoimen ovensa ulkopuolella. Novan kÀmppÀ on kÀÀnnetty ylösalaisin, ja hÀnen tietokoneensa on varastettu. Oliko seksikÀs Simon murtautunut sisÀÀn ja varastanut hÀnen todistusaineistonsa?

TÀmÀ on Nova-sarjan kolmas osa. "Suolaa ja pippuria" on Erotic noir -genreen kuuluva novelli, joka sisÀltÀÀ jÀnnitystÀ ja erotiikkaa.

Emma Silver on peitenimi tunnustetulle ruotsalaiselle kirjailijalle, jonka tuotantoa on kÀÀnnetty monille kielille. Monet hĂ€nen tarinoistaan kertovat ihmissuhteista, sekĂ€ makuuhuoneessa ettĂ€ sen ulkopuolella. Novasta kertova sarja on Emmalle uusi genre – erotic noir – jossa hĂ€n sekoittaa erotiikkaan ripaukseen jĂ€nnitystĂ€.