(0)

Nuori rakkaus

e-book


Rakkautta, suurta draamaa ja maaginen kesÀyö.

Ateenan herttua Theseus on menossa naimisiin amatsonikuningatar Hippolytan kanssa. Nuori Hermia haluaa naida rakastamansa Lysanderin, mutta tytön isÀn mielestÀ olisi parempi valita Demetrius. Helena haikailee Demetriuksen perÀÀn, mutta nuorukainen ei muita nÀe kuin Hermian. MetsÀn hallitsija Oberon on riidoissa kuningattarensa Titanian kanssa. Koko joukko suuntaa samaan metsÀÀn, jokainen omien toiveidensa ohjaamana. Kun mukaan ripotellaan hieman keijupölyÀ ja metsÀn taikaa, löytÀÀ itse kukin viereltÀÀn rakastetun, jota ei osaa odottaa...

Romeo Montague rakastuu Julia Capuletiin, ja samoin on Julian kohdalla – Romeo varastaa hĂ€nen sydĂ€mensĂ€. Valitettavasti nuorten suvut ovat vihanneet toisiaan pidempÀÀn kuin kukaan jaksaa muistaa, ja epĂ€onnisten rakastavaisten tuore suhde ei nĂ€ytĂ€ lupaavalta. Tarvitaan salainen vihkiminen, kaksintaisteluita, karkotus, juoma joka tekee kuolleen nĂ€köiseksi ja kirje, joka ei koskaan saavu perille, jotta kaksi vihoissa olevaa sukua suostuu ajattelemaan sovun mahdollisuutta. Ja silloin on jo liian myöhĂ€istĂ€ – taivaalla on kaksi uutta tĂ€hteĂ€, joiden rakkaus paloi kiihkeĂ€sti ja elĂ€mĂ€ pÀÀttyi liian nopeasti.

Annina Holmbergin teoksessa Shakespearen rakkaustarinat herÀÀvÀt henkiin helposti lÀhestyttÀvÀssÀ, kiehtovassa ja mukaansatempaavassa muodossa.

Annina Holmberg (s. 1964) on suomalainen kirjailija ja kÀsikirjoittaja. HÀn on kasvanut teatteriperheessÀ ja kiinnostunut teatterista, kirjallisuudesta ja muista taiteen lajeista jo nuorena. Holmberg on julkaissut teoksia erityisesti lapsille ja nuorille.