(0)

Nyt minusta on tullut Kuolema

e-book


Maailmanluokan trilleri atomipommin kehittÀjistÀ.

Los Alamos, heinÀkuu 1945. Maailman parhaat ydinfyysikot kamppailevat Robert Oppenheimerin ja Niels Bohrin johdolla aikaa vastaan rakentaakseen ydinaseen, joka pysÀyttÀÀ toisen maailmansodan lopullisesti.

Los Alamosiin saapuu myös nuori tanskalainen insinööri David Adler. TarkkasilmĂ€inen Adler todistaa kulissien takana salaisuuksia ja juonittelua. Kuka on ystĂ€vĂ€ ja kuka vihollinen? Suurvaltojen tavoitellessa tietoa huippusalaisesta ja ennennĂ€kemĂ€ttömĂ€n tuhovoimaisesta aseesta Manhattan-projektin jĂ€senten uskollisuus ja moraali ovat koetuksella. Kellon tikittĂ€essĂ€ kohti tuhoa on Adlerin itsekin tehtĂ€vĂ€ valinta rakkauden ja velvollisuuden vĂ€lillĂ€ – ja valinnalla on arvaamattomat seuraukset.

Nyt minusta on tullut Kuolema on historiallinen trilleri ihmisistÀ suurvaltojen ja sodan puristuksissa sekÀ aseesta, joka jakoi historian kahtia.

Steffen Jacobsen on tanskalainen menestyskirjailija ja kirurgi, joka on työskennellyt suuren osan elÀmÀstÀÀn Grönlannissa ja Pohjois-Norjassa. Steffen Jacobsenin teokset ovat olleet kansainvÀlisiÀ menestysteoksia, ja useista hÀnen kirjoistaan on myyty elokuvaoikeudet.