(0)

O, signade tid

e-book


Julen - Ärets höjdpunkt och vÄr mest Àlskade högtid! Snöflingorna yr och det gÄr nÀstan att ta pÄ det magiska i luften. Men bakom allt som Àr vackert döljer sig det fula och obehagliga. Det som ingen ser i julbelysningens varma sken. Ett Àktenskapsdrama kulminerar i tragedi, postkontoret drabbas av lömska stölder och Lucia Àr beredd att göra vad som helst för sina Àlskade gÀster. NÀr NovellmÀstarna skildrar julen finns det inga spÀrrar - och det Àr lÄngt ifrÄn alla som fÄr en god fortsÀttning.

"O, signade tid" Àr en novellsamling som sammanstÀllts av NovellmÀstarna. Den innehÄller texter skrivna av Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Niki Loong och Helena Sigander.

År 2004 förenades ett urval av Sveriges frĂ€msta författare för att frĂ€mja novellskrivandets konst. De ursprungliga medlemmarna var dĂ„ Olov Svedelid, Kjell E. Genberg, Bertil Falk och Ulf Durling, men flertalet nya medlemmar och hedersmedlemmar har bidragit till novellskrivandet genom Ă„ren. Den senaste samlingen innehöll noveller frĂ„n medlemmarna Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, och Cecilia Wennerström och ordförande Helena Sigander.