(289)

Olemisen voima: Kirja rohkeasta ja levollisesta vaikuttamisesta

audioboek en e-book


ElÀmme suhteessa muihin ihmisiin. Muut lukevat meitÀ sellaisina kuin olemme, eivÀt sellaisina kuin yritÀmme olla. Levollisen, aidon itsen tavoittaminen edellyttÀÀ meiltÀ paljon, mutta se kannattaa. Se on perusta kestÀvÀlle, hedelmÀlliselle vuorovaikutukselle suhteessa muihin.

On rohkeutta kohdata haavansa, kukistaa egonsa ja olla ihminen elÀmÀn kaikilla areenoilla - yksityisen lisÀksi yhteisöllisillÀ. Aito ihminen tunnistetaan, ja hÀnen lÀsnÀolonsa ja rohkeutensa kutsuu mukaan muita. Silloin avautuu vÀylÀ todelliseen muutokseen.

Tommy HellstenillÀ on vuosikymmenien kokemusta niin yrityksen johtamisesta kuin vaikuttamisesta terapeutin työssÀ. NÀiltÀ nÀköalapaikoilta syntyi tÀmÀ kirja; ymmÀrryksestÀ, ettÀ ihmisyys kuuluu yksilöiden lisÀksi myös yhteisöihin.

Tommy Hellsten on kirjailija, terapeutti ja kouluttaja. HÀnen laajaan tuotantoonsa kuuluvat mm. klassikkoteokset Virtahepo olohuoneessa (1991) ja Saat sen mistÀ luovut (2000) sekÀ EnÀÀ en pelkÀÀ (2019) ja Virtahepo makuuhuoneessa (2021). Hellstenin teoksia on kÀÀnnetty lukuisille eri kielille.


Verteller: Oskari Katajisto
Duurtijd: