(0)

One Fifth Avenue

audioboek en e-book


One Fifth Avenue er en af de mest prominente adresser pÄ Manhattan, og det er lettere at finde en nÄl i en hÞstak end at fÄ en bolig i ejendommen. Da mrs. Houghton pludselig dÞr og efterlader en treetagers luksuslejlighed, indleder ejendommens intrigante kvinder en magtkamp om at bestemme, hvad der skal ske med hendes lejlighed.

Boligforeningens bestyrelsesformand, Mindy, bor i den mÞrke stuelejlighed sammen med sÞnnen Sam og Êgtemanden James. Hun er bitter over, at de aldrig vil fÄ rÄd til at kÞbe en stÞrre lejlighed. Det bebrejder hun James, der helt uventet for enorm succes med sin seneste roman og pludselig fÄr opmÊrksomhed fra det 20 Är yngre luksusdyr Lola. Lola indgÄr ellers i en slags forhold med den celebre manuskriptforfatter Philip, som lider under, at han har modtaget Pulitzer-prisen for sin fÞrste og eneste roman, men nu ernÊrer sig gennem middelmÄdige kommercielle film.

"One Fifth Avenue" er en underholdende og grotesk tur rundt i persongalleriet pÄ en af Manhattans absolut mest attraktive adresser.

Candace Bushnell (f. 1958) er en amerikansk forfatter. Hun har skrevet en lang rÊkke bestsellere, som foregÄr i det smarte selskab pÄ Manhattan, New York. Den populÊre tv-serie "Sex and the City" er baseret pÄ Candace Bushnells bÞger.


Verteller: Eva Boland Koch
Duurtijd: