(21)

Ord i djupaste blÄtt

audioboek en e-book


OemotstÄndlig kÀrlekshistoria och en hyllning till orden och livet

»En av de mest underbara böcker jag har lÀst pÄ vÀldigt lÀnge. Jag inte bara lÀste den, jag levde i den.« Jennifer Niven, författare till Som stjÀrnor i natten

»Crowley formulerar sig med samma lÀtthet och bakomliggande allvar som John Green.« Litteraturmagasinet

Rachel var lÀnge hemligt förÀlskad i sin bÀsta vÀn Henry Jones. Dagen innan hon flyttade frÄn Gracetown gömde hon ett kÀrleksbrev i Henrys favoritbok, i hans förÀldrars bokhandel. Rachel vÀntade. Men Henry hörde aldrig av sig.

Tre Ă„r senare – kĂ€nslomĂ€ssigt bedövad efter att hennes bror omkommit i en drunkningsolycka – Ă„tervĂ€nder Rachel till Gracetown. Hon ska arbeta ett Ă„r innan hon gĂ„r om sista Ă„ret i skolan och fĂ„r jobb i bokhandeln, dĂ€r hon nu tvingas arbeta med Henry, som hon helst aldrig velat trĂ€ffa igen.

Henry Àr glad över att Rachel Àr tillbaka och förstÄr inte varför hon Àr sÄ kylig gentemot honom. Men sÄ smÄningom börjar de komma varandra nÀrmare igen. Livet gÄr inte att styra och ibland Àr det outhÀrdligt. Men tÀnk om det finns ord, kÀrlek och andra chanser som gör att allt trots allt har mening?

CATH CROWLEY Àr en flerfaldigt prisbelönt australiensisk ungdomsboksförfattare. Ord i djupaste blÄtt [Words in Deep Blue] Àr hennes hyllade kÀrlekshistoria om tvÄ tonÄringar som hittar tillbaka till varandra, en berÀttelse om kÀrlek och sorg, förlust och förhoppningar. Cath bor i Melbourne, dÀr hon ocksÄ undervisar i kreativt skrivande.

»En hyllning till orden och livet.« Kirkus Reviews


Verteller: Kristina Leon

Duurtijd: