(3)

Panokaveri - eroottinen novelli

audioboek en e-book


Ebba ja Philip pÀÀtyvÀt yhteen, vaikka he kerta toisensa jÀlkeen ymmÀrtÀvÀt, ettei pitÀisi. He ovat liian erilaisia, heillÀ on erilaiset prioriteetit. VÀhitellen he pÀÀttÀvÀt tehdÀ kerralla lopun kaikesta.

NĂ€in se menee.

HeidĂ€n seksinsĂ€ oli todella fantastista. VilliĂ€, kuumaa. KyllĂ€, toisinaan elĂ€imellistĂ€. Kaukana tavallisesta – ja Ebban on vaikeaa lakata ajattelemasta PhilipiĂ€ ja sitĂ€, mitĂ€ heillĂ€ oli tapana tehdĂ€. HĂ€n muistelee hauskoja leikkejĂ€ ja sitĂ€, miltĂ€ Philipin sykkivĂ€ kalu tuntui hĂ€nen kuumien reisiensĂ€ vĂ€lissĂ€... Ebba yrittÀÀ mennĂ€ eteenpĂ€in. Mutta riippumatta siitĂ€, kuinka houkuttelevia muut pojat ovatkaan, hĂ€n pystyy ajattelemaan vain PhilipiĂ€ ja tĂ€mĂ€n vartaloa.

Ebban kaipuu, halu ja turhautuminen vain kasvavat ja kasvavat.

"Panokaveri" on eroottinen novelli siitÀ, miten löytÀÀ keino korjata suhde, jonka on vaarassa menettÀÀ. Mutta onnistuuko se?

B. J. Hermanssonin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sÀvy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyvÀksyttyjÀ kÀsityksiÀ, jotka usein liittyvÀt vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.