(7)

Paradisbaden

audioboek en e-book


"Léo ler, hans leende Àr en sol som genomborrar mitt hjÀrta. Mina revben drar ihop sig, jag tappar andan och fÄr ingen luft. Jag har aldrig nÄgonsin kÀnt nÄgot sÄ starkt, sÄ brutalt."

AdÚle Reverdy Àr begravningsentreprenör - ett faktum som inte direkt har en positiv inverkan pÄ hennes kÀrleksliv. Men dagen AdÚle fyller trettio Är tar livet en ny riktning. PÄ födelsedagsfesten trÀffar hon den före detta akrobaten Léo, som efter att ha förlorat synen i en olycka arbetar som massör. Den vackre Léo blir snart en sol i AdÚles liv. Med stöd av sin bÀsta vÀn Leïla gör hon allt för att vinna hans hjÀrta.

Akli Tadjer har skrivit en kÀrleksroman som med humor och ömhet visar att det viktigaste i livet kan vara osynligt för ögat.

Akli Tadjer Àr fransk-algerier född 1954 i Paris. Han studerade till journalist och debuterade som romanförfattare 1984. Tadjer arbetar Àven som manusförfattare för TV och film. Paradisbaden Àr hans Ättonde och senaste roman.

"Om Akli Tadjer i alla sina romaner vÀcker allvarliga Àmnen till liv, sÄ Àr han tillika en av fÄ författare som hanterar humor med talang. Och det pÄ ett sÄdant sÀtt att vi alltid njuter av att tillbringa tid i hans sÀllskap." LA PRESSE DE LA MANCHE DIMANCHE


Verteller: Louise Raeder

Duurtijd: