(92)

Pete Poskiparta - Mies ja mieli

audioboek


Matka maailman magian huipulle!

Pete Poskiparta (s. 1977) on Suomen tunnetuimpia ammattimentalisteja, joka on hÀmmÀstyttÀnyt katsojia tÀysissÀ saleissa Suomen lisÀksi mm. Keski-Euroopassa

ja Yhdysvalloissa. Poskiparta on Vuoden Taikuri 2014, kansainvÀlisen Dunninger Memorial Award 2019 -palkinnon voittaja sekÀ Suomen YrittÀjien valitsema Vuoden yksinyrittÀjÀ 2021.

EsityksissÀÀn Poskiparta luo taidokkaasti illuusion mahdottomasta ja onnistuu sekÀ naurattamaan ettÀ ÀllistyttÀmÀÀn yleisöÀÀn illasta toiseen. Tie laman kurittaman pikkukaupungin kapinoivasta koulupudokkaasta sujuvasanaiseksi showmieheksi on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin suoraviivainen. Rosoista

polkua ovat vÀrittÀneet niin ulkopuolisuuden tunne, taloudelliset haasteet kuin masennuskin.

Kirjassa kuljetaan koko taianomainen matka idearikkaan pikkupojan touhuista rankkoihin murrosiÀn kuohuihin ja ensimmÀisistÀ haparoivista taikatempuista yhdeksi alansa huipputekijöistÀ. Teoksessa ÀÀneen pÀÀsevÀt Poskiparran lisÀksi hÀnen perheensÀ sekÀ lÀheiset ystÀvÀnsÀ ja kollegansa Suomesta ja ulkomailta.

PÀivi Sappinen (s. 1982) on vapaa kirjoittaja ja media-alan yrittÀjÀ, jolla on freelance-toimittajana vahva kokemus henkilöjuttujen kirjoittamisesta sekÀ printti- ettÀ verkkolehtiin. LisÀksi hÀn on kirjoittanut kaksi tarinallista tietokirjaa Uudenkaupungin vanhoista taloista sekÀ Neon 2 -yhtyeen musiikkiin pohjautuvan nÀytelmÀn Mannapuuroa ja mansikkaa.