(50)

Pimeyden kirja

audioboek en e-book


Maailmanluokan jÀnnÀri Dan Brownin hengessÀ

KansainvÀlisen tason jÀnnityskirja, jossa yliluonnolliset voimat kohtaavat ikivanhan pahuuden.

Pimeyden kirja on pÀÀtynyt vÀÀriin kÀsiin. Vuosisatoja sen sisÀllÀ piillyt pahuus on halunnut tuhota maailman, ja nyt se on lÀhellÀ onnistumista. HenkihieverissÀ makaava Jackie Saratoga on ainoa, joka voi pysÀyttÀÀ sen. HÀnen tiellÀÀn on yksi este, sydÀnjuuriaan myöten paatunut hirviö, taidekerÀilijÀ Thomas Statton.

Patricia G. Bertényi marssittaa maailmanluokan jÀnnityskirjassaan meidÀt keskelle hyvÀn ja pahan taistoa, jollaista ei ole ennen suomenkielisessÀ kirjallisuudessa nÀhty. Pimeyden kirjassa sekoittuvat fantasia ja rakkausromaani, jÀnnityskirja ja historiallinen teos niin sulavasti, ettÀ lukija ei voi muuta kuin huokailla ihastuksesta. Bertényin proosassa yhdistyvÀt Quentin Tarantinon toimintaelokuvien hengÀstyttÀvÀ rytmi ja Umberto Econ klassikkoteosten sivistyneisyys.

Patricia G. Bertényi on unkarilaissyntyinen turkulainen, jolla on sukujuuria niin Ranskassa, Saksassa kuin Kreetallakin. HÀn on opiskellut latinaa, klassista arkeologiaa ja taidehistoriaa sekÀ suorittanut libristin ammattitutkinnon ja valokuvaajan tutkinnon New York Institute of PhotographyssÀ. Pimeyden kirja pÀÀttÀÀ Varjojen lÀhettilÀÀstÀ kertovan tarinan.


Verteller: Anniina Piiparinen
Duurtijd: