(0)

Poikaystävähypoteesi

audioboek en e-book


Se on juuri oikeanlaista kemiaa!

”Nixin kerronnan rytmitys on täydellinen, ja joukko ihastuttavia henkilöhahmoja

- - tuo romaaniin syvyyttä ja vetovoimaa. Penny on virkistävä sankaritar,

jolla on sotkuinen yksityiselämä mutta inspiroiva työura.

Lukijat ahmivat innokkaasti Nixin älykkään ja seksikkään tarinan.”

- Publishers Weekly

Kun kemiantekniikan insinööri Penny huomaa, että hänen poikaystävänsä pettää häntä, hän vannoo luopuvansa miehistä kokonaan, kunnes on selvittänyt, miksi he pettävät häntä jatkuvasti.

Deittailulakko uhkaa kuitenkin murtua, kun suosikkikahvilan ylimaallisen kuuma barista alkaa osoittaa kiinnostusta häntä kohtaan, vaikka mies on aiemmin torjunut kaikki Pennyn ystävyydenosoitukset.

Caleb on äreä ja sulkeutunut, kun taas Penny on suloinen ja ystävällinen, eikä hän voi ymmärtää, miksi mies olisi kiinnostunut hänestä.

Penny pysyttelee sinnikkäästi etäällä, kunnes Caleberäänä päivänä antaa hänelle elämänsä suudelman.

Eipä aikaakaan kun tämä pluskokoinen sankaritar kohtaa ratkaisemattoman ongelman. Mitä teet, kun erossa oleminen on sietämätöntä... mutta yhdessä oleminen mahdotonta?

Sähäkkä viihderomaani Poikaystävähypoteesi on kuusiosaisen Rakkauden tiede -sarjan kolmas osa. Sarjan päähenkilöt kamppailevat kunnianhimoisen uran ja rakkauden hetteikössä. Ensimmäinen osa Rakkauden yhtälö ja toinen osa Deittailun teoria ilmestyivät vuonna 2024.

Susannah Nix on Texasissa asuva USA Todayn bestseller-kirjailija, joka rakastaa romanttisia komedioita. Romantiikan ja huumorin vastaansanomaton yhdistelmä on tehnyt Susannah Nixin romaaneista maailmanlaajuisen BookTok-ilmiön, ja Rakkauden tiede -sarjaa on suositeltu lukuisissa BookTokin videoissa.