(5)

Postineidin kuumat salaisuudet ja 10 muuta eroottista novellia

audioboek en e-book


"Anna ei vÀlittÀnyt, vaikka joku olisi tullut ja nÀhnyt heidÀt. HÀnen oli saatava tuntea tuo ihana patukka, joka oli hÀnelle tarjolla. HÀn tiesi olevansa jo valmis ottamaan sen vastaan, hÀnen alapÀÀnsÀ oli kostunut jo aikaa sitten. Annan himokkaat sormet aukoivat miehen housunnapit ja pÀÀstivÀt ulos miehen kalun, joka osoitti taivasta kohden, valmiina tositoimiin."

TÀssÀ monen eri kirjailijan novellikokoelmassa on koottuna kirjoittajien parhaimmistoa. Tarinoissa sukelletaan milloin homomiesten housuihin, kuumalle uimarannalle, 1800-luvulle ja milloin postineidin salaisiin fantasioihin aina yhtÀ takuuvarman kiihkeÀsti. Kokoelma sisÀltÀÀ seuraavat novellit:

Postineidin kuumat salaisuudet

Vapautettu leskikreivitÀr

Sido minut

Iloinen leski

Kuuma Hanna

Nokkoset

Pomo

Skydive

Seksiklubi La Cabaña

Tarjoilijatar

Rantavahti

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.

Julie Jones on eroottisten tarinoiden anonyymi kirjoittaja. HÀn kirjoittaa feministisestÀ nÀkökulmasta ja kyseenalaistaen yhteiskunnallisia normeja. Nimimerkin takana on nainen, jolla on taustaa monelta eri toimialalta. HÀnen inspiraationsa kumpuaa sosiaalisesta mediasta ja hÀnen tuttujensa kanssa kÀymistÀÀn keskusteluista. HÀnen kirjoittajanuransa alkoi blogissa, jossa hÀn kirjoitti fanifiktiota poikabÀndeistÀ. Joitakin nÀistÀ tarinoista julkaistaan nyt. Nimet on muutettu, mutta tarinat ovat aivan yhtÀ kuumia.

Malva B. on pseudonyymi ruotsalaiselle eroottisten novellien kirjailijalle. HÀnen tarinansa ovat erittÀin suosittuja Ruotsissa, ja ne ovat ensi kertaa saatavilla myös suomeksi.

Salanimen Britta Bocker takana on kirjailija, joka antaa mielihyvin novelliensa sijoittua menneisiin aikoihin. Aikana, jolloin tiukat rajat erottavat eri yhteiskuntaluokkia ja miehet ovat aina ohjaksissa, syntyy niin valtataisteluita kuin eroottisia jÀnnitteitÀ.

Saga Stigsdotter on ruotsalainen kirjailija, joka on kÀynyt Jakobsbergin kansanopiston kirjoittajakoulun. HÀn kirjoittaa normeja rikkovia tekstejÀ, jotka kÀsittelevÀt sisimpiÀ halujamme ja motiivejamme ripauksella huumoria. Sagalta on aiemmin ilmestynyt novellikokoelma, ja hÀn on ollut mukana useissa antologioissa ja lehdissÀ.