(10)

Prankenstein

audioboek en e-book


Varokaa viattomat, Prankenstein on irti -- ehkÀ juuri teillÀ pÀin!

Viidesluokkalainen Elmeri ei ole koskaan harkinnut uraa mahtavana keppostelijana. HĂ€n tekee kuitenkin hervottoman hyvĂ€n prankin – ja ihan vahingossa. Elmerin serkku Robin nĂ€kee tilaisuutensa tulleen ja ryhtyy Elmerin prankkivalmentajaksi. HĂ€nen opeillaan ElmeristĂ€ tehdÀÀn vielĂ€ mahtava Prankenstein, jonka parhaan pilan muistavat myös tulevat sukupolvet!

Elmeri huomaa, ettÀ prankit saattavat olla hyvÀ keino tehdÀ vaikutus Mimaan, joka asuu samalla kadulla ja on ihan ok. Ne myös auttavat, kun koulun kiusaaja Leo tÀytyy taltuttaa.

Mutta kun tulevaan tempaukseen liittyvÀt niin kuuluisa taikuri kuin Suomen presidenttikin, on pakko kysyÀ: Voiko homman viedÀ liian pitkÀlle?

Anni kaverinkesyttÀjÀ -sarjasta tunnetun tekijÀparin runsaasti kuvitettu, rÀyhÀkkÀ tarina houkuttelee vastahakoisenkin lukijan kÀÀntÀmÀÀn sivuja!

”Ai meidĂ€n pikku pökĂ€leestĂ€ tulisi kuuluisa? Tuskin.” Ida (isosisko)

”Jou jou, kuten nuoriso sanoo.” Äiti

”Hauskinta sitten paahdetun leivĂ€n.” Tuntematon koulukaveri

Kaisa Paasto (s. 1979) on Espoossa asuva kirjailija, jonka kotoa löytyy lapsia, lemmikkejĂ€ ja mies – eli kaikki komedian ainekset. HĂ€nen kirjojaan on kÀÀnnetty jo useille kielille.

Palkittu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Mari Ahokoivu (1984) asuu ja työskentelee Kööpenhaminassa. HÀnen sarjakuviaan ja lastenkirjakuvituksiaan on julkaistu monissa maissa.