(0)

Prinsesse nul

e-book


Dette er anden del af historien om den unge kvinde Annas udviklingsrejse i et univers af dominans og underkastelse.

Efter at vÊre blevet solgt pÄ en auktion fÞres hun til sit nye hjem, hvor hendes nye ejer vil tage sig af hendes videre opdragelse.

Hurtigt indser hun, at hendes hjerne stadig hÊnger fast i den gamle verden og alle dens fordomme om, at selvstÊndige og frigjorte kvinder absolut ikke kan tÊnde pÄ underkastelse, ydmygelse og smerte.

Men i mĂždet med sin inderste kerne opdager hun, hvad hun virkelig har lyst til, og hvad hun virkelig Ăžnsker sig af livet, og sammen med sin nye herre udforsker hun sit inderste jeg og sin inderste lyst.

I den nye verden lÊrer hun at stole pÄ sig selv, at have tillid til sin herre og at vÊre Êrlig og tro mod sin kerne. Sammen udvider de hendes grÊnser og bryder hendes tabuer, sÄ hendes nye seksualitet og lyst kan blomstre.

”Prinsesse nul” er en erotisk BDSM-fantasi.

Drita Sophia forsĂžger i sin anden BDSM-erotiske roman at trĂŠnge ind til kernen af en ligevĂŠrdig BDSM-relation. Hun finder, at gensidig dyb tillid, respekt og anerkendelse er de helt grundlĂŠggende byggesten i en sĂ„dan relation, byggesten, der alt for sjĂŠldent er til stede i vores ’normale’ fysiske verden. Drita Sophia lader ’slottet’ i Prinsesse nul vĂŠre et fantasisted, hvor netop disse byggesten er til stede, og hun undersĂžger derefter, hvad der sker, nĂ„r Anna, efter at vĂŠre blevet uddannet pĂ„ Pigeskolen IO, anbringes her og ’udsĂŠttes’ for al den ros og respekt, som hun – uden at have tĂŠnkt over det fĂžr – savnede i den gamle verden.

Forfatteren sĂŠtter ogsĂ„ spĂžrgsmĂ„lstegn ved begrebet ’frihed’, og hun leger med drĂžmmen om, i en stadig mere kaotisk og krĂŠvende verden, bare at kaste alt ansvar fra sig og lade andre vĂŠlge og beslutte for sig, drĂžmmen om at underkaste sig og lade sig fĂžre.