(4)

Punatukkainen papitar

e-book


Romantiikkaa ja mysteereitÀ arkeologisilla kaivauksilla.

Tohtori Stefan Frankin luo saapuu toimittaja, ystĂ€vĂ€ ja rakastajatar Meagan O'Hara, joka ei tĂ€llĂ€ kertaa tahdokaan haastattelua – hĂ€nellĂ€ on Stefanille ehdotus. Miten olisi viikon matka Meksikoon, kiehtoville arkeologisille kaivauksille menneisyyden salaisuuksia tutkimaan?

Stefan ja Meagan matkustavat arkeologiystÀviensÀ luokse ja pÀÀsevÀt tutustumaan Chac-Mool -kaivauksille. PaikallisvÀestö hurmioituu Meaganin punaisista hiuksista, joiden vÀri herÀttÀÀ paitsi kunnioitusta, myös pelkoa. Onhan punainen mayoille kuoleman vÀri... Pian kaksikko tutustuu plantaasinomistaja Carl Olseniin, joka herÀttÀÀ heti epÀilyksiÀ. Menestyykö plantaasi todellakin niin hyvin kuin tÀmÀ vÀittÀÀ? EntÀ mitÀ kummallista kaivoksilla on meneillÀÀn? Onko temppelin kirous, josta viidakossa kuiskitaan, vain taikauskoa vai sittenkin totta? Ennen kuin matka menneisyyteen on ohitse, on Stefanin ja Meaganin ratkaistava monta arvoitusta.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja tĂ€ynnĂ€ tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvĂ€t sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pÀÀsee todistamaan monia jĂ€nnittĂ€viĂ€ rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.