(90)

Rakkauden naamiaiset

audioboek en e-book


TaiteilijaelĂ€mÀÀ Pariisissa – rakkautta unohtamatta.

Suomalainen Anna-Maria asuu 1800-luvun lopun Pariisissa taiteilijaisÀnsÀ kanssa. Kaikki on jÀnnittÀvÀÀ kaupungissa, jossa jopa Anna-Marian nimi lausutaan hienosti, Anne-Marie. Boheemin taiteilijayhteisön muista asukkaista hÀnelle lÀheisin on nokkela Pierre. Nuorukainen tuo Anna-Marian pÀiviin valoa silloinkin, kun huolet isÀn heikosta terveydestÀ tÀyttÀvÀt hÀnen mielensÀ.

YhtĂ€kkiĂ€ Anna-Marian pahimmat pelot kĂ€yvĂ€t kuitenkin toteen, kun isĂ€ sairastuu keuhkotautiin ja kuolee. Hankalassa tilanteessa Anna-Marian tĂ€ytyy löytÀÀ nopeasti keino saada toimeentulo. Ja ennen kuin hĂ€n arvaakaan, hĂ€n löytÀÀ myös itsestÀÀn taiteilijan – sillĂ€ Anna-Mariasta kuoriutuu dramaattinen nĂ€yttelijĂ€tĂ€r! Työ ei ole kuitenkaan ainoa asia, joka muuttuu Anna-Marian elĂ€mĂ€ssĂ€. HĂ€n herĂ€ttÀÀ niin varakkaan maalarin Albertin kuin temperamenttisen teatteriseurueen johtajan Casimirinkin huomion. Pohtiessaan elĂ€mĂ€nsĂ€ suuntaa Anna-Marian on opittava kuuntelemaan sydĂ€ntÀÀn.

Rakkauden naamiaiset on jÀnnittÀvÀ historiallinen rakkauskertomus Tuija LehtiseltÀ. Se on toinen osa SeurapiirejÀ ja suuria tunteita -sarjaa, jonka ihastuttavissa tarinoissa kuljetaan muun muuassa Budapestin seurapiireissÀ ja suomalaisissa kartanomaisemissa. Tarina on julkaistu alun perin kirjailijanimellÀ Johanna Koivu.

SeurapiirejÀ ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.