(27)

Rakkaudettomuus

audioboek en e-book


Sisarukset Lilja, Ruusu ja Orvokki tavoittelevat tahoillaan kuumeisesti menestystÀ. Onnistumisen alttarille uhrataan perustarpeet, jotka voi korvata ostamalla jotakin kivaa. TÀyttymyksen tunteita metsÀstÀessÀ varsinkin Lilja ja Orvokki eksyvÀt kuluttaviin ajatuskulkuihin, jotka syövÀt elÀmÀstÀ lÀmmön.

Kun sisarusparven Àiti sairastuu vakavasti, jatkuva rÀpiköinti omien epÀvarmuuksien ja pelkojen verkossa vain pahenee. Maailmanlopun uhka ja pelastumisen ekologinen teema kietoutuvat sisarusten henkilökohtaisiin kriiseihin. Pelastus henkilöityy karismaattiseen julkisuudenhenkilöön Mihkeliin, johon sekÀ Lilja ettÀ Orvokki ihastuvat.

Samaan aikaan toisaalla maailma hapertuu reunoiltaan kuin vanha tÀkki. LÀhenevÀ katastrofi ei nÀy sisarusten arjessa, joten on helppoa jatkaa kuten aina ennenkin. Orvokki kyllÀ kieriskelee syyllisyydessÀ, mutta ei kykene muutokseen. Jotta voisi muuttaa maailmaa, pitÀisi ensin etsiytyÀ muiden luo, ja se on suuri vaatimus sellaiselle, joka on oppinut, ettÀ itsekseen pÀrjÀÀminen on sama kuin menestys.


Verteller: Outi Vuoriranta
Duurtijd: