(221)

Reissukirja: Matkalla kaikissa maailman maissa

audioboek en e-book


LÀhde maailmanmatkaajan mukaan sinne, minne muut eivÀt uskalla

MatkaelÀmÀkerta tÀynnÀ juttuja ja kokemuksia viideltÀ vuosikymmeneltÀ maailman jokaisesta kolkasta sissien leiritulilta suurkaupunkien sokkeloihin.

Rauli Virtanen on kÀynyt maailman kaikissa 194 itsenÀisessÀ valtiossa. HÀn aloitti reppureissaamisen aikana ennen internetiÀ ja interrailia ja suuntaa yhÀ kulkunsa sinne, minne muut eivÀt uskalla mennÀ. MissÀ tapahtuu, siellÀ on Rauli.

Virtanen on koonnut kirjaansa unohtumattomimmat kokemukset matkojensa varsilta alkaen ensimmÀisestÀ lentomatkastaan joka pÀÀttyi pakkolaskuun Amazonian viidakkoon. Rauli kuvaa kuinka hÀn kÀveli vahingossa suoraan pahamaineisimpien sissien tukikohtaan, millaista on diplomaattikekkereillÀ tai pommisateessa, millaista alkuperÀiskansojen vieraana. Saunoissa eri puolilla maailmaa hÀn pohtii yhteistÀ planeettaamme, Suomen paikkaa ja ihmisen osaa. TÀllaista nojatuolimatkaa et ole ennen kokenut!

Rauli Virtanen on freelancetoimittaja, tietokirjailija ja ohjaaja, joka tunnetaan erityisesti maailman kriisialueilla tekemistÀÀn reportaaseista. HÀnen artikkelinsa ja dokumenttinsa ovat olleet esillÀ sekÀ suomalaisissa ettÀ kansainvÀlisissÀ tiedotusvÀlineissÀ. Virtanen on saanut uransa aikana mm. Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon, Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon, Urho Kekkosen 70-vuotisjuhlasÀÀtiön tunnustuspalkinnon, SPR:n "Inhimillinen kÀdenojennus" -tunnustuksen ja Puolustusvoimain sotilasansiomitalin.


Verteller: Rauli Virtanen
Duurtijd: