(60)

Rolf testar kung fu

audioboek en e-book


Rolf och Fido Àr ute gÄr. SÄ ser de en skylt dÀr det stÄr att man fÄr testa olika sporter, och gÄr in. Rolf bestÀmmer sig för att testa kung fu. Han har sett pÄ teve hur man gör, ja han Àr ju nÀstan expert. Nu ska han visa hur det ska gÄ till. Men ... den dÀr trÀnaren fuskar ju!

Äntligen en ny Rolf-bok! Denna gĂ„ng hittar vi Rolf i en ny miljö. Rolf provar pĂ„ sport, och det Ă€r en upplevelse. Givetvis har han med sig sin vĂ€ska, och den kommer till nytta Ă€ven i denna bok – fattas bara annat.

Rolf Àr en rolig filur med de bÀsta av avsikter, men ibland blir det bara sÄ fel. Rune Fleischer har bÄde skrivit texten och gjort de hÀrliga fyrfÀrgsbilderna.

BibliotekstjĂ€nst har skrivit om honom: ”Rolf Ă€r en charmig figur som sĂ„ ofta gör bort sig. Han har ett stort hjĂ€rta och goda avsikter, men det blir ofta fel pĂ„ ett tokroligt sĂ€tt och böckerna avslutas ofta med en skojig knorr.”

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.