(0)

Salattu toivottu lapsi

audioboek en e-book


Kun isÀ ei olekaan isÀ.

Geenitesti paljasti, ettei Marin isÀ ollutkaan hÀnen biologinen isÀnsÀ. 43-vuotiaan naisen elÀmÀ meni kerralla uusiksi: hÀn joutui yhtÀkkiÀ selvittÀmÀÀn ylisukupolvisia traumoja sekÀ rakentamaan identiteettinsÀ ja luomaan perhesuhteet uudelleen.

Salattu toivottu lapsi on kirjailijan omakohtainen kokemus siitÀ, miltÀ tuntuu geenitestin kautta saada tietÀÀ, ettei olekaan toisen vanhempansa biologinen lapsi. Tieto sai Mari Valonmeren tuntemaan palavaa vihaa, turvattomuutta, hÀpeÀÀ, pelkoa, iloa ja onneakin, mutta eniten surua.

Kirja on tarina ylisukupolvisista traumoista, salaisuuksista, periytyvyydestĂ€ ja luottamustraumasta. Se kertoo matkasta kohti totuutta ja itsetuntemusta; miten selviytyĂ€ trauman mukanaan tuomista haasteista sekĂ€ siitĂ€, kuinka rakentaa identiteetti aikuisiĂ€llĂ€ ja luoda perhesuhteet uudelleen – muuttua lopulta nĂ€kyvĂ€ksi ja kokonaiseksi ihmiseksi.

Mari Valonmeri (s. 1978) on johtamisen psykologiaan ja herkkyyteen erikoistunut HTM, kirjailija ja yritysvalmentaja. HÀn toimii yrittÀjÀnÀ auttaen ihmisiÀ ja yrityksiÀ löytÀmÀÀn sisÀiset voimavaransa ja potentiaalinsa. Valonmeri on kirjoittanut kirjan HerkÀt johtajat (2023).