(2)

Sandheden om sundhed

e-book


Afliv myterne og fÄ sandheden

Sandheden om sundhed er en guide til et sundere liv skrevet af Danmarks fÞrende forsker. Bogen handler om KRAM-faktoren. Har du den, sÄ er du i biologisk forstand 14 Är yngre.

KRAM stÄr for Kost, Rygning, Alkohol og Motion. Konceptet gÄr ud pÄ at fÄ nogle ganske enkle rutiner i hverdagen. NÄr det er nemmere sagt end gjort at holde vÊgten, kvitte smÞgerne, drikke mÄdeholdent og motionere dagligt, sÄ skyldes det, at vi pÄvirkes af en lang rÊkke omstÊndigheder, som vi ikke er bevidste om. Men en vÊsentlig vej til at fÄ succes med et sundt liv er viden.

Denne bog bygger pĂ„ viden og dokumentation tilsat sund fornuft og gode rĂ„d. Bogens kerne er de fire hovedkapitler om Kost, Rygning, Alkohol og Motion. Der er sĂŠrligt fokus pĂ„ betydningen af kost og motion og alle myterne bliver aflivet – for hvorfor bruge en masse penge og tid pĂ„ det, der ikke virker.

Fyldt med sjove anekdoter, gode eksempler og enkle tip til, hvordan du bl.a. kan blive mere aktiv i hverdagen, giver bogen dig viden om, hvad der reelt er sundt og usundt.