(36)

Seriemordere - Aileen Wuornos

audioboek


Aileen Wuornos blev fĂŠldet for syv koldblodige mord pĂ„ mĂŠnd, men et spĂžrgsmĂ„l er stadigvĂŠk ubesvaret i dag. Fortjente USA’s mest berĂžmte kvindelige seriemorder at dĂž?

Aileen Wuornos drĂžmme dĂžde allerede, da hun var 14 Ă„r gammel. Hendes far sad i fĂŠngsel for pĂŠdofili og hendes mor havde givet hende vĂŠk allerede, da hun var seks mĂ„neder gammel. Som lille pige blev Aileens liv Ăždelagt af de regelmĂŠssige seksuelle overgreb, som flere mĂŠnd udsatte hende for i en skov tĂŠt pĂ„ hendes hjem. Det store spĂžrgsmĂ„l har siden vĂŠret, hvad der foregik i hendes hoved og hvordan det ledte til, at hun drĂŠbte syv mĂŠnd som hun kom i kontakt med, mens hun levede som prostitueret. Hvem var Aileen Wuornos egentlig? Agerede hun – som hun selv pĂ„stĂ„r – i selvforsvar eller var der tale om overlagte mord? Og hvordan gik det til, at hun til sidst blev pĂ„grebet?

SERIEMORDERE er en serie om berygtede seriemordere og deres forbrydelser, der bÄde har fascineret og forfÊrdet omverden. I korte artikler og reportager fÞlger vi verdens mest omtalte seriemordere.

Oprindeligt udgivet af Orage.