(2)

Simpukka

audioboek en e-book


Kirkas runosatu surusta ja ystÀvyydestÀ.

Meren salaisuuksista on monta tarinaa, ja joka satu on kuin uni – ihan totta.

Meren lasilinnassa kuninkaan tytÀr sairastuu surutautiin ja meren asukkaat ovat huolissaan. Onneksi hÀnellÀ on hyvÀ ystÀvÀ, tavallinen merenneito, joka ymmÀrtÀÀ hÀntÀ, etsii lohtua ja jaksaa pelottomasti kulkea hÀnen rinnallaan. YstÀvÀt ovat tÀrkeÀ apu, kun maailman merillÀ kohdalle osuu kÀsittÀmÀttömiÀ suruja.

Hannele Huovin runokieli toimii parantavasti kuin maaginen loitsu. Nuori Kissa Koskinen elÀytyy merenneitojen maailmaan ja tuo siihen valoa vÀrikyllÀisillÀ kuvillaan. IsoÀidin ja lapsenlapsen koskettava teos on lÀpikuultava ja kaunis kuin lasimaalaus.

Hyvin herkin sormin, hyvin hiljaa

merenneito poimii simpukan.

"TÀmÀ riittÀÀ. TÀssÀ on jo kaikki."

Hannele Huovi on suomalaisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden loistokkaimpia ja herkkÀvireisimpiÀ kirjailijoita. HÀnen tuotantonsa tunnusomaisia piirteitÀ ovat humaani rakkaus elÀmÀÀ ja sen pienimpiÀkin yksityiskohtia kohtaan, vaistonvarainen taito kuunnella ja nÀhdÀ luontoa. Hannele Huovi on saanut teoksistaan monia merkittÀviÀ palkintoja.

Kissa "Kisu" Koskinen on helsinkilÀinen taiteilija. Kuvittamisen lisÀksi hÀnen mielenkiinnon kohteitaan ovat valokuvaus sekÀ runonlausunta.