(0)

Skolefesten

audioboek en e-book


11-Ärige Lasse har set frem til skolefesten i lang tid. Men samtidig er han lidt nervÞs ved tanken om, at rockerne sidste Är dukkede op og Þdelagde festen. Det sÊtter ogsÄ en dÊmper pÄ hans mors begejstring. Selvom Lasse ikke siger noget, er han nu alligevel en smule bekymret - for hvad nu hvis rockerne rent faktisk dukker op igen i Är?

Samtidig fÞlger vi Toms gruppe af 14-15-Ärige. De keder sig, det er lÞrdag aften, og noget mÄ der ske. De ved, at der er fest pÄ skolen, hvor et par af dem har gÄet tidligere. Og det er den samme skole, som Lasse gÄr pÄ. De unge beslutter sig for at deltage i skolefesten. Og det kommer ikke til at gÄ helt fredeligt for sig.

Den danske forfatter Iben Melbye (f. 1943) er uddannet bibliotekar fra Norges biblioteksskole og har studeret kultursociologi ved KÞbenhavns Universitet. Melbye fik sin litterÊre debut i 1975 med bÞrnebogen "Uro i LammekÞbing", der samtidig er det fÞrste bind i serien om Skorpionklubben. Hun startede ud med at skrive bÞrnebÞger, men har siden udgivet bÄde ungdoms- og voksenbÞger.

I mange Ă„r var forfatteren aktiv i bestyrelser i Dansk Forfatterforening, i bestyrelsen i PEN og i Retspolitisk Forening.