(0)

SkottÄr

e-book


NÀr Sara börjar arbeta pÄ GuldstjÀrnan fÄr hon direkt en kÀnsla av att nÄgot inte stÄr rÀtt till. De barnsköterskor som utbildades pÄ GuldstjÀrnan hade bÄde lÀngre utbildning och sÀmre rykte Àn andra nyutbildade sköterskor. NÄgonting var definitivt fel med stÀllet.

Redan första dagen bekrÀftas hennes onda aningar. Skolans direktör styr med jÀrnhand, och gör vad som helst för att spara pengar. Kaffe har de inte haft pÄ lÀnge, och maten lagas inte till ordentligt för att göra den oÀtbar nog att personalen och patienterna pÄ förlossningshemmet inte ska vilja ha sÄ stora portioner. Men det Àr inte bara i köket som Sara upptÀcker missförhÄllanden - och Sara upptÀcker snart det ena hemska efter det andra nÀr hon gÄr runt skolan och det tillhörande barnhemmet. Ska Sara lyckas förÀndra GuldstjÀrnan till det bÀttre, eller ge upp lÀmna efter ett Är som alla andra?

Detta Àr den tredje boken i serien om Sara.

Brita Oledal (1906-1981) var en svensk författare som skrev ett flertal uppmÀrksammade och Àlskade böcker. 1963 vann hon Landsbygdens författarstipendium för sitt författarskap.