(2)

Skuggan - I rövarbaronernas tid

e-book


Ekonomiska brott, mordet pÄ hans stora kÀrlek och ett laddat kidnappningsdrama har lett till Tom Eks katastrofala liv pÄ flykt. Men nu Àr jakten över och det Àr dags för svaren att trÀda fram ur skuggan.

Flykten frÄn Sverige har tagit Tom till det peruanska höglandet. Ensam, utmattad och hjÀrtekrossad, med endast tanken av hÀmnd som drivkraft fortsÀtter han springa ifrÄn sina fiender. Men en svag man Àr ingen match mot tre banditer med pistol i hand och Tom kommer knappt undan med livet i behÄll. Sjukhusvistelsen varar inte lÀnge dÄ han tvingas tillbaka till hemlandet han flytt frÄn för den stora rÀttegÄngen. VÀl dÀr förvÀrras situationen ytterligare, nÀr Tom för en gÄngs skull tvingas stÀllas öga mot öga och bemöta konsekvenserna av sina tidigare brott.

I KG Rickhamres trilogi "I rövarbaronernas tid" följer vi journalisten Tom Ek som dras in i ett blodigt efterspel till 90-talets finanskris. Ett fantastiskt arbetserbjudande lockar med lyxiga bilar och kreditkort. Men bekvÀmligheterna döljer endast ett skoningslöst spel pÄ liv eller död och Tom inser snart att ju mer man har, desto mer har man att förlora.

KG Rickhamre (1959) Àr VD för pr-firman Coast Communications dÀr han ansvarar för kommunikationen och medietrÀning. Han har tidigare arbetat som redaktör, ekonomireporter och nyhetskorrespondent i bÄde Stockholm och internationellt i London och Bryssel. Hans trilogi I rövarbaronernas tid har hyllats i bÄde Expressen och Sydsvenska Dagbladet.