(43)

Snefald

audioboek en e-book


KriminalinspektÞr Embla Nyström er pÄ ferie i det nordlige Dalsland, da hun fÄr et opkald fra sin morbrors fÊtter. Han har fundet en dÞd mand i en af sine udlejningshytter. Da Embla nÄr frem, ser hun, at der er tale om en likvidering, og at den afdÞde er en af de stÞrste bandeledere af organiseret kriminalitet i Sverige. Han er ogsÄ en af dem, der mistÊnkes for at stÄ bag hendes ungdomsvenindes forsvinden fjorten Är tidligere. En sag, der forblev uopklaret. Kort efter bliver flere personer i gangsterbossens inderkreds fundet myrdet.

Kan jagten pÄ de skyldige give Embla svar pÄ, hvad der skete dengang? Er der en chance for, at hendes veninde stadig lever?

Embla Nyström

”Snefald” er tredje fritstĂ„ende bog i den svenske krimiserie om Embla Nyström efter ”Jagtmark” og ”Sandgrav”.

Helene Tursten (f. 1954) er en svensk krimiforfatter. Hun er uddannet sygeplejerske og tandlĂŠge, men debuterede i 1998 med ”Den knuste tang-hest” og er siden blevet forfatter pĂ„ fuld tid. Hun fik hurtigt en stor lĂŠserskare, hendes bĂžger er oversat til blandt andet norsk, dansk, engelsk og tysk, og mange af dem er desuden filmatiseret.


Verteller: Githa Lehrmann
Duurtijd: